Programmamakers

Hans Kennepohl heeft een brede interesse, maar speciaal voor nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij. Buiten Arminius organiseert hij publieksfilosofische activiteiten via zijn bureau Serious Culture alsook congressen en debatten voor de bestuurlijke top van Nederland bij het Nederlands Gesprek Centrum. 

h.kennepohl@arminius.nl

 

 

Programmacoördinator:

Sanne Poot (1992) is programmamaker en journalist. Ze werd geboren in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá, groeide op in Vlaardingen en ziet Rotterdam als thuis. Ze maakt podcasts, schrijft voor o.a. Vers Beton en is eindredacteur bij OPEN Rotterdam. Ze duikt graag in de actualiteit, maar verdiept zich ook in architectuur, muziek en de oorzaak en gevolgen van de vele crisissen die over de wereld lijken te razen. Bij Arminius maakt ze programma’s, ondersteunt ze de redactie en doet ze de communicatie rond een deel van de programma’s. 

s.poot@arminius.nl

Marianne Klerk is maatschappijhistoricus. Zij onderzoekt de stad en de inwoners die haar vormen. Ze promoveerde aan de Erasmus Universiteit waarna ze vertrok naar de University of Oxford. Nu maakt ze programma’s, publiceert over stadscultuur, is ze senior lecturer aan Erasmus University College en fellow bij Debatpodium Arminius.

m.klerk@arminius.nl

Anna Visser (1975) is programmamaker, presentator en schrijver. Voor Arminius maakt ze programma’s over kunst & cultuur en over verschillende maatschappelijke ontwikkelingen, zowel in de stad als wereldwijd. Daarnaast coacht ze nieuwe makers en is ze als eindredacteur verantwoordelijk voor onder meer Disruptie en Status Quo. Tegenwoordig woont Anna in Spanje als trotse eigenaar van pelgrimsherberg Aves de Paso aan de Camino del Norte.

a.visser@arminius.nl

Tara Lewis (1986) is freelance journalist en programmamaker. Ze studeerde Communicatie en Geschiedenis, schrijft (onder meer) voor NRC HandelsbladVPRO Gids en Erasmus Magazine en maakt ROPOPO, de Rotterdamse Politieke Podcast. Tijdens programma’s in Arminius als Debatdate of ROPOPO live staat interactie met publiek en ontmoeting centraal. Ze werd geboren in Rotterdam, woont aan de Coolhaven samen met vriend, kat en kind.

Lauren Verbrugh (1997) is een Rotterdamse journalist. Ze werkt voor onder meer OPEN Rotterdam en Rijnmond, maakt documentaires en presenteert. Waar ze begon als kassa en social media-medewerker bij Arminius in haar studententijd, is ze nu één van de hosts van de Debatdate. 

Caterine Baeten is communicatiespecialist, journalist en programmamaker. Ze werkte eerder achter de schermen van de Rotterdamse politiek, in de Tweede Kamer, de lokale journalistiek en op het mediapark in Hilversum. Vraagstukken rondom politiek, kunst & cultuur en sociale ongelijkheid vormen de rode draad in haar werk,  hetgeen ook de basis is voor haar nieuwe Rotterdamse talkshow Disruptie.

c.baeten@arminius.nl