Kaartverkoopinfo

Voor alle programma’s die debatpodium Arminius organiseert, zijn kaarten online verkrijgbaar. Selecteer het programma naar keuze op deze website om online tickets te bestellen.

Zaalticket
Heb je een zaalticket gekocht? Dan kan je het uitgeprinte ticket meenemen naar het programma, of het ticket meenemen op je smartphone. Onze ticketscanner kan ook de streepjescode van jouw telefoon aflezen. 

Livestream ticket / livestreamlink
Heb je een ticket voor de livestream gekocht? Dan heb je in je mailbox een ticket ontvangen, in deze mail vind je ook de link naar de livestream. Staat de livestream-link niet in deze mail, dan ontvang je de link de dag voor het evenement. Heb je geen mail ontvangen? Check eerst je spambox. Of controleer je andere mailboxen, mogelijk staat er in jouw Stager-account een ander mailadres opgeslagen. Nog steeds niets gevonden? Mail dan naar publiciteit@arminius.nl.

Hulp bij tickets kopen
Lukt het niet om een ticket te kopen door technische redenen? Mail dan naar support@stager.co.

Wachtwoord vergeten? 
Je kan via Stager een nieuw wachtwoord aanmaken voor de Arminius ticketshop als jij jouw wachtwoord vergeten bent. Dit kan via deze link: https://arminius.stager.nl/web/tickets/login

Retourneren van tickets
Helaas kunnen tickets niet geretourneerd worden wegens te hoge administratieve kosten. Heb je hier een vraag over? Mail dan naar publiciteit@arminius.nl.

Retourneren van tickets van verplaatste of gecancelde programma’s
Door de wisselende maatregelen tijdens deze coronapandemie komt het helaas vaker voor dat programma’s verplaatst of gecanceld moeten worden. Tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum van het programma. Kan je niet op deze datum, dan kan je ervoor kiezen je ticketgeld te doneren of terug te vragen. Dit kan door te mailen naar publiciteit@arminius.nl, tenzij je een mail ontvangen hebt met daarin een link om via de ticketservice Stager een refund aan te vragen.