Kaartverkoopinfo

Voor alle programma’s die debatpodium Arminius organiseert, zijn kaarten online verkrijgbaar. Selecteer het programma naar keuze op deze website om online tickets te bestellen.

Is een programma uitverkocht?
Via ticketswap kan je je ticket(s) aanbieden of overkopen. Meestal komen er (vooral op het laatste moment) weer kaarten beschikbaar. Via ticketswap is de enige manier om nog aan tickets te komen.

Ticketswap

Zaalticket
Heb je een zaalticket gekocht? Dan kan je het uitgeprinte ticket meenemen naar het programma, of het ticket meenemen op je smartphone. Onze ticketscanner kan ook de streepjescode van jouw telefoon aflezen. 

Livestream ticket / livestreamlink
Heb je een ticket voor de livestream gekocht? Dan heb je in je mailbox een ticket ontvangen, in deze mail vind je ook de link naar de livestream. Staat de livestream-link niet in deze mail, dan ontvang je de link de dag voor het evenement. Heb je geen mail ontvangen? Check eerst je spambox. Of controleer je andere mailboxen, mogelijk staat er in jouw Stager-account een ander mailadres opgeslagen. Nog steeds niets gevonden? Mail dan naar publiciteit@arminius.nl.

Hulp bij tickets kopen
Lukt het niet om een ticket te kopen door technische redenen? Mail dan naar support@stager.co.

Wachtwoord vergeten? 
Je kan via Stager een nieuw wachtwoord aanmaken voor de Arminius ticketshop als jij jouw wachtwoord vergeten bent. Dit kan via deze link: https://arminius.stager.nl/web/tickets/login

Retourneren van tickets
Helaas kunnen tickets niet geretourneerd worden wegens te hoge administratieve kosten. Al een programma uitverkocht is, kan je je tickets via Ticketswap verkopen.