Huisregels

Om het verblijf voor alle bezoekers van debatpodium Arminius zo prettig mogelijk te laten verlopen, gelden bij ons de Algemene bezoekersvoorwaarde VSCD. Debatpodium Arminius hanteert daarom de volgende huisregels:

  • Aanvangstijd

We vragen onze bezoekers op tijd te komen. De tijd op het ticket is de aanvangsttijd van het programma. Na aanvang kan de toegang geweigerd worden.

  • Consumpties

Drankjes gekocht bij de bar mag je mee de zaal in nemen. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties te nuttigen.

  • Tickets retourneren

Helaas kunnen tickets niet meer geretourneerd worden wegens voor Arminius hoge administratieve kosten.

  • Veiligheid

In het kader van de veiligheid kan de beveiliging van Arminius de bezoekers fouilleren en (hand)tassen doorzoeken. Bedreiging, mishandeling, discriminatie, ongewenste intimiteiten en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag wordt door Arminius niet getolereerd. Bezoekers dienen instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers van Arminius te allen tijde op te volgen.

  • Media

Zonder uitdrukkelijke toestemming van Arminius is het niet toegestaan promotiemateriaal (samples/flyers e.d.) uit te delen.
Het is niet toegestaan om (professionele) audio of video-opnames te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling communicatie van Arminius via publiciteit@arminius.nl.

  • Fotografie

Bij veel programma’s is een fotograaf aanwezig. Indien je er bezwaar tegen heeft dat je gefotografeerd wordt kun je dit aangeven bij de fotograaf zelf. Een selectie van deze foto’s publiceren wij (of onze partner) via social media en arminius.nl, wordt ingezet als ondersteunend beeldmateriaal voor een soortgelijk evenement en kunnen wij gebruiken voor (print) advertenties. Als je een foto ziet die je liever niet online wilt hebben kun je ons dat laten weten via  publiciteit@arminius.nl. Wij zorgen dat deze foto verwijderd wordt.

  • Het gebouw

Arminius is een rijksmonument. Laten we hier samen goed voor zorgen.