Een unieke locatie voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een bijvoorbeeld een debat, congres, diner of feest? Het schitterende Rijksmonument Arminius is een unieke locatie. Bekijk onze mogelijkheden en vertel ons over jouw komende evenement of bijeenkomst. Wij helpen je graag verder!

Zaal Theater Carré School Cabaret Staand Oppervlakte Corona capaciteit
Grote Zaal 400 80 300 165 650 480 m2m² 100
Bovenzaal 80 40 50 50 100 118m² 30
Raadszaal 50 30 30 50 75 72m² 20
Commissiekamer 10 6 6 0 10 20m² 2

Hulp nodig bij je volgende evenement?

Wij hebben ervaring bij de vormgeving van alle soorten evenementen, van een intieme verjaardagsborrel tot ​een groot congres.

​Wil je iets organiseren, maar weet je niet hoe je het aan ​moet pakken.​ Of ben je gewoon op zoek naar een fijne locatie?​ Vul bovenstaande formulier in en
we kijkengraag gezamenlijk hoe we jou​w​ idee werkelijkheid kunnen laten worden.

neem contact op met Michael hulp help planner
Michael van Rhijn

Sales & Event Manager.

010 4363800

Gebruik het onderstaande formulier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Debatpodium Arminius. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

  • Uw gegevens

  • Uw wensen

Waarom Arminius

Het gebouw van Debatpodium Arminius is een Rijksmonument. De unieke zalen maken elk evenement bijzonder. Tevens is Arminius zeer goed bereikbaar met de auto en het ov.

Arminius organiseert al jaren de meest uiteenlopende evenementen, van laagdrempelige informele bijeenkomsten tot in de puntjes verzorgde congressen. Maak gebruik van onze knowhow, deskundigheid en netwerk of laat ons de hele organisatie uit handen nemen.

Arminius heeft diverse programmamakers in huis. Profiteer van hun jarenlange ervaring, het maken van een programma is een vak apart.

Lees meer over Arminius

Unieke locatie
Ervaren producent
Deskundige programmamaker

Catering / Bar 

Wij zorgen graag voor een bar of voor het eten op jouw evenement. Alles kan: koffie en thee met iets zoets erbij of een rijk gevulde bar, maar ook een groot diner/private dining, een heerlijke lunch of (luxe) borrelhapjes. Wij bieden maatwerk en luisteren graag naar jouw wensen.

Lees meer over catering

Dit hebben wij ook voor jou

Ondersteunend personeel

Wil je dat jouw evenement soepel verloopt? Ons team van professionals staan voor u klaar, met: eventmanagers, programmeurs, kassamedewerkers, hosts, bediening, technici, regisseurs en beveiliging.

Techniek

Elke zaal beschikt over moderne technische faciliteiten: beeld, licht en geluid. Vertel ons je wensen en laat je ontzorgen door onze technici zodat jij in alle rust jouw gasten kan verwelkomen.

Lees meer over techniek

Livestream & Fotografie

Wil jij je evenement graag vastleggen? Arminius is volledig uitgerust met alles wat er nodig is voor een professionele, kwalitatief hoogstaande livestream. Bekijk hier de laatste video’s. Tevens hebben we contacten met professionele evenement-fotografen.

Lees meer over livestreamen in Arminius.

Sprekers en moderatoren

Invulling aan een programma geven, is niet eenvoudig. Onze ervaren programmamakers beschikken over een schat aan ervaring en een groot netwerk. Zij staan je graag bij met advies, maar kunnen ook voor jou de organisatie uit handen nemen.

Ticketing

Wil je tickets voor jouw evenement verkopen? Dat kan via ons ticketsysteem, dat wij aan de huisstijl van jouw evenement kunnen aanpassen. Je ontvangt van ons een link waarmee je zelf de ticket sale kan inzien.

Parkeren & OV

Komen jouw gasten met de auto? Schuin tegenover Arminius bevindt zich Parkeergarage Museumpark met altijd voldoende parkeerplekken. Komen jouw gasten met het OV? Rotterdam Centraal Station is op loopafstand, net als tram-, metro- en busstations.

Meer info & routebeschrijving

Hotelreserveringen

Willen jouw gasten in Rotterdam overnachten? Wij hebben connecties met enkele hotels in de buurt en regelen graag een overnachting voor jou.

Wifi

In alle zalen is gratis wifi.

Faciliteiten

In Arminius is elke zaal toegankelijk met een rolstoel. Verder is het gebouw voorzien van: een lift, meerdere toiletten, een toilet voor rolstoelen en onbewaakte garderobes.

Eerder werkten wij voor

Wat klanten over ons zeggen

Kerkgebouw Arminius verhuur locatie evenement zaal huren Rotterdam

Cultureel erfgoed

Het rijksmonument Arminius werd tussen 1895 en 1897 gebouwd naar ontwerp van Henri Evers en Jacobus Pieter Stok. Evers ontwierp twintig jaar laten ook het Rotterdamse stadhuis. Arminius is één van de weinige monumenten die in tact zijn gebleven na WOII. In 2009 startte de grote renovatie en werd het gebouw geschikt gemaakt voor veelzijdig gebruik. Met het huren van een zaal, ondersteun je dit uniek stukje cultureel erfgoed.

Lees meer over het gebouw en de historie