Programmamakers

Arminius werkt met verschillende programmamakers, bekijk hieronder hun expertise en interesses.

Anna Visser is een bekend gezicht in de Rotterdamse Culturele sector. Zij programmeert en presenteert al jaren in Debatpodium Arminius en tevens bij andere culturele instellingen. Rotterdamse politiek en maatschappelijke kwesties komen vaker in haar programma’s aanbod, maar ze produceert ook feestelijke evenementen als het Rotterdamse Boekenbal en de Nacht van de Liefde. Anna Visser was voormalig directeur van omroep LINK.

Marianne Klerk is historicus, journalist, en programmamaker. Daarbij is ze senior lecturer aan Erasmus University College en werkte ze eerder als onderzoeker aan de Universiteit van Oxford. Als fellow is ze verbonden aan Debatpodium Arminius.

Hans Kennepohl heeft een brede interesse, maar speciaal voor nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij, onder meer in het Denkcafé, een maandelijkse reeks met een eigen vrijwilligersredactie. Buiten Arminius organiseert hij publieksfilosofische activiteiten via zijn bureau Serious Culture (www.seriousculture.nl) alsook congressen en debatten voor de bestuurlijke top van Nederland bij het Nederlands Gesprek Centrum (www.nederlandsgesprekcentrum).

Caterine Baeten is journalist/programmamaker en communicatiespecialist.

Hasna El Maroudi is een Nederlands publiciste van Marokkaanse afkomst. Na haar schoolopleiding aan het Erasmiaans Gymnasium ging ze Frans studeren. Vervolgens stapte ze over naar de Willem de Kooning Academie te Rotterdam voor een studie modevormgeving. Hasna El Maroudi is een Nederlands publiciste van Marokkaanse afkomst. Na haar schoolopleiding aan het Erasmiaans Gymnasium ging ze Frans studeren.

Lauren Verbrugh

Halil Karaaslan

Tara Lewis