Debat organiseren

Hulp nodig bij de vormgeving van uw evenement?

De organisatie van een evenement is niet eenvoudig. Hoe hou je de aandacht van het publiek vast en hoe organiseer je het gesprek? Hoe zorgt u ervoor dat de zaal vol zit? En welk type gespreksleider is voor uw evenement het beste?  Arminius organiseert jaarlijks tientallen lezingen, conferenties, debatten en andere evenementen. Onze ervaren programmamakers beschikken over een schat aan ervaring en kennis. Zij staan u graag bij met advies over alle onderdelen van uw evenement, maar kunnen ook voor u de organisatie uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:
In het najaar van 2019 hebben wij samen met Arminius een aantal publieksbijeenkomsten georganiseerd over de innovatie in het toezicht. Naast de uitstekende organisatorische ondersteuning hebben we ook fijn samengewerkt in de programmering, zodat onze doelen bereikt werden.

 

Vijf tips van Debatpodium Arminius:

1)    Betrek de gespreksleider bij zoveel mogelijk onderdelen van het evenement. Met bijvoorbeeld korte interviews voorkomt u saaie monologen en u houdt controle op de tijd en inhoud van het evenement

2)    Maak evenementen zo theatraal mogelijk, laat bijvoorbeeld de sprekers één voor één het podium opkomen tijdens de presentatie.

3)    Investeer in een gespreksleider of presentator. Gespreksleiding is een ambacht die meestal pas na voldoende vlieguren beheerst wordt.

4)    Maak een keuze voor type gespreksleider. Wilt u een humorvolle gangmaker of een empathische gespreksleider?

5)    Zet scherp het doel van het evenement neer. Wanneer is het evenement geslaagd?