Terug naar programma

ROPOPO LIVE – met wethouder Chantal Zeegers

vr 30 september 2022
20:00Inschrijven nieuwsbrief

 

De Rotterdamse Politieke Podcast, met Ferrie en Tara, LIVE in Arminius.

Na een succesvol eerste seizoen gaat ROPOPO, de inhoudelijke én smeuïge Rotterdamse Politieke Podcast, live, in Arminius. Te gast is wethouder Chantal Zeegers (Klimaat, Bouwen en Wonen) om het onder meer te hebben over de flexibele woonmarkt. Hoe zit het met de te bouwen flexwoningen, experimentele woonvormen en verkamering?

Verder bespreken Ferrie en Tara het politieke nieuws en duiken in de opvallendste politieke socials. Sander van der Kraan, mede-organisator van de Woonopstand is deze avond de inspreker.

Uiteraard krijgen ook bezoekers de kans zich in het gesprek te mengen en mogen ze tussentijds oordelen of de podcast te smeuïg of te inhoudelijk dreigt te worden.

ROPOPO is een laagdrempelige podcast over de Rotterdamse politiek, met inhoud, humor en een beetje tempo. Presentatoren Tara Lewis en Ferrie Weeda zijn scherpe opiniemakers en sterke persoonlijkheden, maar gelukkig nemen ze zichzelf niet té serieus. Ze voeren de luisteraar mee in de Rotterdamse politiek en actualiteit. Ze brengen de straat naar het stadhuis en andersom.

ROPOPO LIVE is een programma van Arminius in samenwerking met ROPOPO en Open Rotterdam.

* In geval van onverwachte nieuwe coronamaatregelen kunnen zaaltickets worden omgezet in livestream tickets. Restitutie van tickets is helaas niet mogelijk