Debat of lezing

Arminius is hét debatpodium van Rotterdam en daarmee de beste locatie voor jouw debat. De unieke locatie maakt het bijzonder om jouw event te bezoeken. Naast alle faciliteiten hebben we ook de nodige kennis in huis om jouw debat tot een succes te maken. Wij kunnen de productie overnemen en desgewenst kunnen onze programmamakers inhoudelijk meedenken.

Offerte aanvragen

Zaal capaciteit

Zaal Theater Carré School Cabaret Staand Oppervlakte
Grote Zaal 400 80 300 165 650 480 m²
Bovenzaal 80 40 50 50 100 118m²
Raadszaal 50 30 30 50 75 72m²

Hulp nodig bij uw volgende evenement?

Van het organiseren van een intiem verjaardagsfeest tot een groot congres, wij hebben veel ervaring met heel verschillende evenementen. Wil je iets organiseren maar weet je niet goed hoe? Of ben je gewoon op zoek naar een fijne locatie? Vul het formulier in en dan kijken we samen hoe we jouw ideeën kunnen uitvoeren.

Michael van Rhijn

Sales & Event Manager.

010 4363800

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen.

Stap 1 van 2

Waarom Arminius

Het gebouw van Debatpodium Arminius is een Rijksmonument. De unieke zalen maken elk evenement bijzonder. Tevens is Arminius zeer goed bereikbaar met de auto en het ov.

Arminius organiseert al jaren de meest uiteenlopende evenementen, van laagdrempelige informele bijeenkomsten tot in de puntjes verzorgde congressen. Maak gebruik van onze knowhow, deskundigheid en netwerk of laat ons de hele organisatie uit handen nemen.

Arminius heeft diverse programmamakers in huis. Profiteer van hun jarenlange ervaring, het maken van een programma is een vak apart.

Lees meer over Arminius

Unieke locatie
Ervaren producent
Deskundige programmamaker

Hulp met je programma

Een programma inhoud geven is niet eenvoudig en we helpen je hier graag bij. Arminius werkt met verschillende programmamakers, ieder met een eigen achtergrond, expertise en netwerk en allemaal met jarenlange ervaring. Zij geven graag advies hoe een programma in te vullen en het vinden van de meest relevante sprekers en gesprekleiders. Desgewenst kunnen wij de organisatie volledig uit handen nemen.

Dit hebben wij ook voor jou

Professioneel personeel

Natuurlijk wil je dat jouw evenement soepel verloopt! Ons team van professionals staat voor jou klaar. Van eventmanagers, programmeurs en kassamedewerkers tot gastheren, bediening, technici, regisseurs en beveiliging.

Techniek

Elke zaal beschikt over moderne beeld-, licht- en geluidtechniek. Vertel ons je wensen en wij zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jij in alle rust jouw gasten kan verwelkomen. Lees meer over techniek

Livestream & Fotografie

Wil jij je evenement graag live streamen? Arminius is volledig uitgerust met professionele livestream apparatuur. Voorbeelden staan op Arminius tv. Ook kunnen wij uw event professioneel laten fotograferen. Lees meer over live streamen in Arminius.

Catering / Bar

Wij verzorgen graag koffie en thee, een bar en/of eten op jouw evenement. Alles kan: een buffet of diner, lunch, (luxe) borrelhapjes of iets lekkers bij de koffie. Wij bieden maatwerk en luisteren graag naar jouw wensen. Lees meer over onze catering.

Kaartverkoop

Wil je kaarten voor jouw evenement verkopen? Dat kan via ons kaartverkoopsysteem dat wij graag aanpassen aan de huisstijl van jouw evenement. Je ontvangt van ons een link waarmee je zelf de kaartverkoop kan bijhouden.

Wifi

In alle zalen is gratis wifi.

Marketing

Wil jij actieve debatbezoekers op de hoogte stellen van jouw programma? Het is in overleg mogelijk om in de nieuwsbrief van Arminius mee te gaan.

Faciliteiten

Elke zaak in Arminius is rolstoel toegankelijk en in de Grote Zaal is een ringleiding voor slechthorenden aanwezig. Het gebouw voorzien van een lift, meerdere en rolstoel toegankelijke toiletten.

Parkeren & OV

Komen jouw gasten met de auto? Schuin tegenover Arminius bevindt zich Parkeergarage Museumpark met altijd voldoende parkeerplekken. Komen jouw gasten met het OV? Rotterdam Centraal Station is op loopafstand, net als tram-, metro- en busstations. Meer info & routebeschrijving

Hotelreserveringen

Willen jouw gasten of wil jijzelf in Rotterdam overnachten? Wij regelen graag een overnachting voor jou in een hotel op loopafstand.

Wij werkten eerder voor

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Kerkgebouw Arminius verhuur locatie evenement zaal huren Rotterdam

Cultureel erfgoed

Het rijksmonument Arminius werd tussen 1895 en 1897 gebouwd naar ontwerp van Henri Evers en Jacobus Pieter Stok. Evers ontwierp twintig jaar laten ook het Rotterdamse stadhuis. Arminius is één van de weinige monumenten die in tact zijn gebleven na WOII. In 2009 startte de grote renovatie en werd het gebouw geschikt gemaakt voor veelzijdig gebruik. Met het huren van een zaal, ondersteun je dit uniek stukje cultureel erfgoed.

Lees meer over het gebouw en de historie