Concert

Ben je op zoek naar een zaal voor een concert? De Grote Zaal is niet alleen een schitterend decor, het heeft ook een bijzonder goede akoestiek. De zaal is vrij in te delen: met en zonder podium en staan of zitplaatsen. Eerder traden al op: Heather Nova, Shirma Rouse, Joep Beving, Broederliefde, Typhoon het Rotterdams Filharmonisch Orkest en verschillende kamermuziek gezelschappen. Daarnaast is Arminius regelmatig locatie voor verschillende festivals, waaronder: Motel Mozaique Festival, Festival Stille Nacht, Left of the Dial en het Gergievfestival.

Offerte aanvragen
Zaal Theater Carré School Cabaret Staand Oppervlakte
Grote Zaal 400 80 300 165 650 480 m²
Raadszaal 50 30 30 50 75 72m²
Bovenzaal 80 40 50 50 100 118m²

Hulp nodig bij uw volgende evenement?

Van het organiseren van een intiem verjaardagsfeest tot een groot congres, wij hebben veel ervaring met heel verschillende evenementen. Wil je iets organiseren maar weet je niet goed hoe? Of ben je gewoon op zoek naar een fijne locatie? Vul het formulier in en dan kijken we samen hoe we jouw ideeën kunnen uitvoeren.

Michael van Rhijn

Sales & Event Manager.

010 4363800

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen.

Stap 1 van 2

Waarom Arminius

Het gebouw van Debatpodium Arminius is een Rijksmonument. De unieke zalen maken elk evenement bijzonder. Tevens is Arminius zeer goed bereikbaar met de auto en het ov.

Arminius organiseert al jaren de meest uiteenlopende evenementen, van laagdrempelige informele bijeenkomsten tot in de puntjes verzorgde congressen. Maak gebruik van onze knowhow, geavanceerde apparatuur, deskundigheid en netwerk of laat ons de hele organisatie uit handen nemen.

Arminius heeft diverse programmamakers in huis. Profiteer van hun jarenlange ervaring, het maken van een programma is een vak apart.

Meer over Arminius

Unieke locatie
Ervaren producent
Deskundige programmamaker

Catering / Bar 

Wij zorgen graag voor een bar of voor het eten op jouw evenement. Alles kan: koffie en thee met iets zoets erbij of een rijk gevulde bar, maar ook een groot diner, een heerlijke lunch of (luxe) borrelhapjes. Wij bieden maatwerk en luisteren graag naar jouw wensen.

Lees meer over catering

Dit hebben wij ook voor jou

Professioneel personeel

Natuurlijk wil je dat jouw evenement soepel verloopt! Ons team van professionals staat voor jou klaar. Van eventmanagers, programmeurs en kassamedewerkers tot gastheren, bediening, technici, regisseurs en beveiliging.

Techniek

Elke zaal beschikt over moderne beeld-, licht- en geluidstechniek. Vertel ons je wensen en wij zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jij in alle rust jouw gasten kan verwelkomen. Lees meer

Livestream & Fotografie

Wil jij je evenement graag live streamen? Arminius is volledig uitgerust met professionele livestream apparatuur. Voorbeelden staan op Arminius tv. Ook kunnen wij uw event professioneel laten fotograferen. Lees meer over livestreamen in Arminius.

Sprekers en moderatoren

Een programma inhoud geven is niet eenvoudig. Onze ervaren programmamakers beschikken over een schat aan ervaring en een groot netwerk. Zij staan je graag bij met advies en kunnen ook jou de organisatie uit handen nemen.

Kaartverkoop

Wil je kaarten voor jouw evenement verkopen? Dat kan via ons kaartverkoopsysteem dat wij graag aanpassen aan de huisstijl van jouw evenement. Je ontvangt van ons een link waarmee je zelf de kaartverkoop kan bijhouden.

 

Parkeren & OV

Komen jouw gasten met de auto? Schuin tegenover Arminius bevindt zich Parkeergarage Museumpark met altijd voldoende parkeerplekken. Komen jouw gasten met het OV? Rotterdam Centraal Station is op loopafstand, net als tram-, metro- en busstations. Meer info & routebeschrijving

Hotelreserveringen

Willen jouw gasten of wil jijzelf in Rotterdam overnachten? Wij regelen graag een overnachting voor jou in een hotel op loopafstand.

Wifi

In alle zalen is gratis wifi.

Toegankelijkheid

Elke zaak in Arminius is rolstoel toegankelijk. Het gebouw is voorzien van een lift en rolstoel toegankelijke toiletten. In de Grote Zaal is een ringleiding voor slechthorenden aanwezig. Lees meer

Eerder werkten wij voor

Wat klanten over ons zeggen

Kerkgebouw Arminius verhuur locatie evenement zaal huren Rotterdam

Cultureel erfgoed

Het rijksmonument Arminius werd tussen 1895 en 1897 gebouwd naar ontwerp van Henri Evers en Jacobus Pieter Stok. Evers ontwierp twintig jaar laten ook het Rotterdamse stadhuis. Arminius is één van de weinige monumenten die in tact zijn gebleven na WOII. In 2009 startte de grote renovatie en werd het gebouw geschikt gemaakt voor veelzijdig gebruik. Met het huren van een zaal, ondersteun je dit uniek stukje cultureel erfgoed.

Lees meer over het gebouw en de historie