Terug naar programma

ROPOPO LIVE: Wat wordt de derde oeververbinding? Met wethouder Vincent Karremans

di 22 november 2022
20:00Inschrijven nieuwsbrief

OPEN Rotterdam · Ropopo – Woedend publiek loopt weg tijdens onstuimige ROPOPO live

De Rotterdamse Politieke Podcast, met Ferrie en Tara, LIVE in Arminius.

ROPOPO, de inhoudelijke én smeuïge Rotterdamse Politieke Podcast, is voor de tweede keer te gast in Arminius, mét publiek. Te gast is wethouder Vincent Karremans (Handhaving, Buitenruimte en Mobiliteit). Centraal staat de discussie over de derde oeververbinding. Wethouder Karremans wil een brug, een deel van de stad pleit vurig voor een tunnel.

Verder bespreken Ferrie en Tara het politieke nieuws en duiken in de opvallendste politieke socials. Een inspreker uit de stad zal het debat voorzien van een extra scherp randje. Uiteraard krijgen ook bezoekers de kans zich in het gesprek te mengen en mogen ze tussentijds oordelen of de podcast te smeuïg of te inhoudelijk dreigt te worden.

ROPOPO is een laagdrempelige podcast over de Rotterdamse politiek, met inhoud, humor en een beetje tempo. Presentatoren Tara Lewis en Ferrie Weeda zijn scherpe opiniemakers en sterke persoonlijkheden, maar gelukkig nemen ze zichzelf niet té serieus. Ze voeren de luisteraar mee in de Rotterdamse politiek en actualiteit. Ze brengen de straat naar het stadhuis en andersom.

ROPOPO LIVE is een programma van Arminius in samenwerking met ROPOPO en OPEN Rotterdam.

Luister de vorige ROPOPO LIVE hier terug