Techniek

Arminius heeft voor alle zalen techniek (beeld, geluid en licht) in huis voor een professioneel evenement. Van beeldschermen, microfoons en headsets tot stemkastje, een dj-set en een lichtinstallatie. Vertel ons je wensen en wij zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jij in alle rust jouw gasten kan verwelkomen.

Offerte aanvragen

Livestream of Videoregistratie

Arminius is uitstekend geschikt voor het live streamen of een videoregistratie van bijvoorbeeld een debat, congres, diplomering of uitvaart. Wij helpen u graag met een professionele uitzending of registratie met meerdere camera’s via YouTube, Zoom, Facebook of Instagram. Hieronder vind je de verschillende zalen. Welke livestream studio past het beste bij jou evenement?

Bekijk hier onze livestreams

 

Hulp nodig bij uw volgende evenement?

Van het organiseren van een intiem verjaardagsfeest tot een groot congres, wij hebben veel ervaring met heel verschillende evenementen. Wil je iets organiseren maar weet je niet goed hoe? Of ben je gewoon op zoek naar een fijne locatie? Vul het formulier in en dan kijken we samen hoe we jouw ideeën kunnen uitvoeren.

Michael van Rhijn

Sales & Event Manager.

010 4363800

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen.

Stap 1 van 2