Terug naar programma

World Food Festival: Wat eet Rotterdam?

Mon 22 July 2013
12:00Inschrijven nieuwsbrief

In Wat eet Rotterdam maakt u kennis met de mooiste, grappigste of bizarste verhalen over de Rotterdamse eetcultuur.

Paul van de Laar promoveerde op het ontstaan van de Kapsalon en vertelt waarom dit een geslaagd voorbeeld van integratie is. Daarnaast alles over de opmerkelijke bloei van de Rotterzwam in het voormalig zwemparadijs Tropicana en een lezing over fooddesign door Marije Vogelzang. Met verder o.a. Slow Food secretaris Paolo di Croce, Rob Baan van Koppert Cress en 24Kitchen en Dutch Weedburger’s Lisette Kreischer.

Wat eet Rotterdam? gaat ook in op de grote vragen: Wat is het dieet van de toekomst? Hoe verhoudt Rotterdam zich tot de wereldvoedselmarkten? Hoe kan eten worden ingezet om mensen te verbinden? En uiteraard is het goed vertoeven op de conferentie: ze start met een heerlijke Rotterdamse (on)gezonde lunch en eindigt met een borrel, bij de entreeprijs inbegrepen. Bekijk het volledige programma op wateetrotterdam.nl.

vrijdag 18 oktober | 12 u 
toegangsprijs: 15 (excl.  reserveringskosten)
YFM leden
7,50 (excl.  reserveringskosten)
lunch en borrel bij de prijs inbegrepen

Wat eet Rotterdam? is een initiatief van Food Cabinet en wordt georganiseerd i.s.m. het World Food Festival, Arminius en programmapartners NCDO en Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Cephir.

Zie hieronder de videoregistratie van Wat eet Rotterdam?