Terug naar programma

Winterwarmte Verhalenvertellers: Van Edin

Mon 24 September 2007
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Entree: € 5,–
Toegang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Voor dit programma gaarne reserveren via info@arminius.nu
Of anders telefonisch via 010 436 38 00.

ARMINIUS verdrijft de kou met Winterwarmte[/b]
Buiten is het koud, maar binnen is het warm. Vier bekende, vrouwelijke verhalenvertellers verwarmen de koude, donkere winteravonden met sfeervolle, soms spannende, soms ontroerende maar in ieder geval altijd meeslepende verhalen.
In de nieuwe vierdelige reeks Winterwarmte nemen gepassioneerde storytellers Mary Sue Siegel, Pauline Seebregts, Anne van Delft en Cisca Boermans het publiek mee op reis, de koude winter uit, naar andere oorden en werelden. Compleet met warme chocolademelk en koek.

Vanavond de vierde en laatste aflevering: Vertelgroep Van Edin vertelt Verhalen waar Muziek in zit!
Verhalen om bij weg te dromen, om je wakker te schudden .. en om je te verwarmen!. De verhalen van Van Edin zullen verkilde botten verwarmen, bevroren harten ontdooien en het verstarde bloed doen stromen.
Kom, luister en verwarm je aan verhalen van ver: De Bottenvrouw, een Inuït-legende; en verhalen van dichtbij: Midwinter, een Hollandse legende. Verhalen uit Ierland, land van mist en magie en van waar niet al.
Cisca Boermans is de vertelster van Van Edin, waarin zij samenwerkt met verschillende musici. Vanavond vertelt zij samen met Theo van der Loo, een ras fiddler en Eddie Franken, boeiend gitarist.
www.ciscaboermans.nl

Download hieronder het persbericht plus het complete programma Winterwarmte

Persbericht Winterwarmte 21102005