Terug naar programma

Winterwarmte Verhalenvertellers: Mary Sue Siegel

Mon 24 September 2007
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Entree: € 5,–
Toegang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Rererveren gewenst. Bij voorkeur via info@arminius.nu
of anders telefonisch via 010 436 38 00.

ARMINIUS verdrijft de kou met Winterwarmte
Buiten is het koud, maar binnen is het warm. Vier bekende, vrouwelijke verhalenvertellers verwarmen de koude, donkere winteravonden met sfeervolle, soms spannende, soms ontroerende maar in ieder geval altijd meeslepende verhalen.

In de nieuwe vierdelige reeks Winterwarmte nemen gepassioneerde storytellers Mary Sue Siegel, Pauline Seebregts, Anne van Delft en Cisca Boermans het publiek mee op reis, de koude winter uit, naar andere oorden en werelden. Compleet met warme chocolademelk en koek.

Vanavond de eerste aflevering:
Mary Sue Siegel: Vonken in de Nacht
Daar staat ze, één brok energie, één hart, één lach. Ze verwelkomt je, ze stelt je op je gemak, ze neemt je op schoot en ze neemt je op reis. Met duizelingwekkend gemak rijgt ze beelden, kleuren en geuren aaneen tot landschappen, avonturen, geschiedenissen en anekdotes.
Mensen doemen op, en dieren, en allemaal hebben ze wat te melden, allemaal nemen ze wat mee voor deze rijke dis.
De diepere lagen van de ziel worden bezocht, de warmere delen van de zinnen. Alle zintuigen juichen, en als het verhaal uit is, wil je meer.
En je krijgt meer, want Mary Sue Siegel heeft veel te geven. Verhalen van transformatie, verhalen van mannen en vrouwen: sterke vrouwen, kleurrijke vrouwen, eigenzinnige vrouwen, avontuurlijke vrouwen. Oude verhalen en persoonlijke verhalen.
www.stories-that-heal.com

Download hieronder het persbericht en het complete programma Winterwarmte

Persbericht Winterwarmte 21102005