Terug naar programma

Winterwarmte Verhalenvertellers: Anne van Delft

Mon 24 September 2007
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Entree: € 5,–
Toegang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Voor dit programma gaarne reserveren via info@arminius.nu
Of anders telefonisch via 010 436 38 00.

ARMINIUS verdrijft de kou met Winterwarmte[/b]
Buiten is het koud, maar binnen is het warm. Vier bekende, vrouwelijke verhalenvertellers verwarmen de koude, donkere winteravonden met sfeervolle, soms spannende, soms ontroerende maar in ieder geval altijd meeslepende verhalen.
In de nieuwe vierdelige reeks Winterwarmte nemen gepassioneerde storytellers Mary Sue Siegel, Pauline Seebregts, Anne van Delft en Cisca Boermans het publiek mee op reis, de koude winter uit, naar andere oorden en werelden. Compleet met warme chocolademelk en koek.

Vanavond de derde aflevering:
Anne van Delft: Warmbloedige Verhalen
Een verteller in hart en ziel die met haar verhalen midden in de wereld staat. Anne van Delft ontwikkelt vertelprojecten met zeer diverse groepen en instellingen; en geeft les in het vertellen van verhalen. Verder regisseert ze theatervoorstellingen en avonden waarin mensen met verschillende sociale achtergronden verhalen uitwisselen. Ze maakt verhalenprojecten op locatie, op het platteland en in stadswijken.
Haar stijl is poëtisch, humoristisch en scherp. Zij brengt vier verschillende verhalen: een verhaal over haar eigen Brabantse roots; een verhaal uit het dagboek van een Rotterdamse arbeidersvrouw; een warm Indiaasverhaal en een zwoel verhaal uit 1001 nacht.

Download hieronder het persbericht inclusief het complete programma van Winterwarmte

Persbericht Winterwarmte 25102005