Terug naar programma

Wereld Witte de With: Tuin Eeuwige Jeugd

ma 24 juni 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Het weekend van 12 t/m 14 september staat in het teken van Festival Wereld van Witte de With. Het thema dit jaar is ‘groen’. Het voorplein van Arminius wordt omgetoverd tot Tuin van de Eeuwige Jeugd. Met een tentenkamp, sauna en een hottub waar je in kan baden. Wie weet zie je er na je bezoek aan de sauna weer uit als een groen blaadje. Wil je weten op wie van je ouders jij later het meest gaat lijken? Laat dan een foto nemen met de Verouderingsmachine.

Vrijdagavond speelt het Duo de la FeeRitas twee keer hun voorstelling ‘Het is overal zo groen als gras’  in de Bovenzaal. In deze voorstellingen dramatische hilarische uiteenzettingen van ons allerhuishoudelijkst levensdrama; je krijgt een elegante gebruiksaanwijzing, zodat je na de de voorstelling in grote opluchting en vol inspiratie de zaal verlaat.

Speciaal voor Festival Wereld de With: restaurant De Aalmoes
Uniek tijdelijk restaurant, Frans biologisch geinspireerd en gesitueerd in glazen tuinderskas als ook in de beschutte achtertuin van Arminius. Eerlijke lunches op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur, fijne diners op alle drie de dagen vanaf 17.00 – 22.00 uur. Deze groene oase is door IP Plus, Chris Igesz ism Martijn Brenninkmeijer ontwikkeld en is ingericht door kunstenaar Alleta de Jong.

Tuin van Eeuwige Jeugd:
vrijdag:  17.00 – 23.00
Voorstelling Duo de la FeeRitas:
vrijdag: 20.00 – 20.30
vrijdag: 21.00 – 21.30
Restaurant De Aalmoes:
vrijdag: 17.00 – 22. 00

Meer informatie op www.festivalwww.nl