Terug naar programma

Wereld Witte de With: duurzame kledingruil

di 16 juli 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Op zondagmiddag kan je gratis winkelen. UpperWareHouse organiseert dan een kledingruil. Lever tussen maandag 8 en zaterdag 13 september je tweedehandsjes in bij de kleding container op het Voorplein. Minimaal 3 stuks ‘upperware’ in gesloten zak, met naam. Zo kom je op de gastenlijkst en shop je gratis, anders betaal je 10,-. Naast de kledingruil kan je op zondag voor het laatst genieten van de Tuin van de Eeuwige Jeugd en restaurant De Aalmoes.

Met een tentenkamp, sauna en een hottub waar je in kan baden. Wie weet zie jij er na je bezoek aan de sauna er weer uit als een groen blaadje. Wil je weten op wie van je ouders jij later het meest gaat lijken? Laat dan een foto nemen met de Verouderingsmachine.

Speciaal voor Festival Wereld de With: restaurant De Aalmoes
Uniek tijdelijk restaurant, Frans biologisch geinspireerd en gesitueerd in glazen tuinderskas als ook in de beschutte achtertuin van Arminius. Eerlijke lunches op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur, fijne diners op alle drie de dagen vanaf 17.00 – 22.00 uur. Deze groene oase is door IP Plus, Chris Igesz ism Martijn Brenninkmeijer ontwikkeld en is ingericht door kunstenaar Alleta de Jong.

Tuin van de Eeuwige Jeugd:
zondag: 14.00 -18.00
Kledingruil:
zondag 16.00 -20.00
Biologisch Tuinrestaurant: De Aalmoes
zondag: 12.00 – 22.00

Meer informatie: www.festivalwww.nl of www.upperwarehouse.nl