Terug naar programma

Vriendenweek

wo 2 september 2020
10:00Inschrijven nieuwsbrief

Alleen voor Vrienden van debatpodium Arminius, Het Nieuwe Instituut, Het Natuurhistorisch, de Kunsthal, Museum Boijmans Van Beuningen of het Chabot Museum.

De afgelopen twee jaar organiseerden we vanuit de instellingen rond het Museumpark de Museumpark Vriendendag. Vanwege de veranderende werkelijkheid door covid-19 is het voor ons allemaal een bijzonder museumjaar. Omdat we onze Vrienden zeker in deze tijd niet willen vergeten, vindt nu van 1 tm/6 september de Vriendenweek plaats. Geen groot evenement, maar wel een gelegenheid u als Vriend weer eens te ontmoeten, bij ons of bij onze buren.

U kunt deze week op vertoon van uw Vriendenpas van Het Natuurhistorisch Museum gratis de Kunsthal, Het Nieuwe Instituut, Chabot Museum en debatpodium Arminius bezoeken. Reserveer daarvoor de activiteit naar uw keuze op de website van deze instellingen.

Altijd al afgevraagd wat er nou allemaal speelt achter de schermen van een culturele instelling? Accountmanager Menoush Ibrahim neemt een klein groep mee de Grote Zaal van debatpodium Arminius in. Zij legt in deze rondleiding meer uit over de geschiedenis van het monumentale gebouw, de grote zaal, het historische orgel en ligt een tipje van de sluier over de evenementen die er komende maanden in Arminius op het programma staan.

Tijdens de Vriendenweek kunt op 2 en 3 september deelnemen aan de rondleiding van 10:00 of 10:30. Een rondleiding duurt ongeveer 30 minuten.

Let op: toegang is gratis, reserveren is verplicht. Onder ‘Koop tickets’ selecteert u de rondleiding naar uw keuze.