Terug naar programma

Voorselectie Cabaretfestival Cameretten 2010

wo 19 juni 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

De zoektocht is weer begonnen! Tientallen deelnemers hebben zich ingeschreven voor de selecties van Cameretten 2010. Cameretten is inmiddels uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen en Marc-Marie Huijbregts.

Inschrijfperiode Cameretten 2010 gestart!

Ben jij hét cabarettalent van 2010, schrijf je dan snel in! Het traject zal dit jaar wederom bestaan uit selectieronden, een workshopweekend, try-outs, het vierdaagse festival in het Luxor Theater en uiteindelijk de finalistentournee. Via het inschrijf- formulier kan je je ook opgeven voor de instapworkshop. Tijdens de instapworkshop krijg je nog voor je selectie tips van een regisseur om zo nog beter voorbereid voor de selectiecommissie te verschijnen.

Tijdens de selecties heb je 20 minuten om je talent te laten zien. Uit alle acts worden de beste negen geselecteerd om verder te gaan in het traject met als hoogtepunt natuurlijk het vierdaagse festival in het Luxor Theater in Rotterdam!

Wie wordt dé winnaar van het grootste cabaretfestival van Nederland, Cameretten? De inschrijfperiode sluit op 1 augustus 2010.

Dinsdag 21 september 2010 | 20.00 uur | entree € 5

Info www.cameretten.nl