Terug naar programma

Verslag Mode March

Mon 24 September 2007
00:00Inschrijven nieuwsbrief

Foto’s: © Bas Czerwinski / Rotterdam Festivals

Mode Marché groot succes!
ROTTERDAM, 12 SEPTEMBER 2006 – Op zondagmiddag 10 september wisten rond de 1000 fashionistas hun weg te vinden naar de eerste editie van de Mode Marché! De Mode Marché is een stock sample sale van jonge en gevestigde modeontwerpers. De eerste editie is zeer succesvol verlopen.

Voor 15:00u vormde zich al een lange rij voor Arminius in Rotterdam, de Mode Marché zou die middag plaatsvinden in dit rijksmonument; ‘the church of fashion’! Rond de 1000 modeliefhebbers wisten gedurende de dag hun weg naar de Mode Marché te vinden, velen vertrokken dan ook met goed gevulde tassen vol betaalbare kleding, schoenen en accessoires uit het brede aanbod van modeontwerpers.

Modellen van de Mode Marché waren gedurende de middag in en rond de locatie te vinden om bezoekers te attenderen op dit mode-evenement. Een optreden van mezzosopraan Lotte Bovi, gekleed in een prachtige jurk van Leon Amsterdam, onderstreepte de missie van de organisatie om meer te bieden dan een verkoopdag, maar ook een stijlvolle middag met ruimte voor kunst en cultuur. Terwijl velen geconcentreerd de stands bezochten, observeerden anderen deze ‘modegekte’ vanuit de kerkbanken terwijl zij genoten van een drankje en ‘finger food’.

De imposante lijst van aanwezige modeontwerpers:
Cherry Sue
Corsage
Der Kommissar
Emily Hermans
Elsa
Franklin von Winckelmann
Guinea Pig Galore
Go Baby Go
Hübsch
Ilja Visser
Iris van Herpen
Jeroen van Tuyl
Jessica Joyce
Jorise de Jong
Karin Schwaiger
Kymare
Marjoleine Innemee
Mevan Kaluarachige
Michaël Verheyden
Miquel Mohamedjar
Nanette Lindeman
Nes
Pricci
Sanne Schrijver
Sanne van Winden
Scarlet Arrow
X-As

De Mode Marché komt terug in het voorjaar van 2007! Wil je op de hoogte worden gehouden? Meldt je dan rechtsboven aan voor de nieuwsbrief.

Persbericht Mode Marché