Terug naar programma

Tibetaans boeddhistische leraar: Dzogchen Ponlop Rinpoche

Thu 19 October 2017Inschrijven nieuwsbrief

Dzogchen Ponlop Rinpoche is een bekende Tibetaans boeddhistische leraar die bijzonder goed is opgeleid in het Tibetaans boeddhisme en die goed is ingevoerd in het Westen. Alleen dat is al een reden om de lezing bij te wonen. Het levert een frisse blik op onze situatie.

Dzogchen Ponlop Rinpoche is het spirituele hoofd van Nalandabodhi Internationaal. Ook in Nederland is er een officiële studiegroep van Nalandabodhi: Nalandabodhi Nederland. Het doel van Nalandabodhi is om op een eigentijdse, informele en praktische wijze belangstellenden een goed gefundeerd boeddhistisch pad van meditatie, studie en toepassing van het boeddhisme in het (Nederlandse) dagelijks leven aan te bieden. Wij zijn om die reden zeer verheugd Dzogchen Ponlop Rinpoche in Rotterdam te mogen ontvangen. Na de openbare lezing zal er de mogelijkheid zijn hem te ontmoeten en te spreken. Lees verder.

Je kunt je niet meer via de website aanmelden. Je kunt alleen nog kaartjes verkrijgen aan de zaal. Op dit moment (12 oktober) zijn er nog meer dan genoeg plaatsen beschikbaar. Neem gepast geld mee. (entree 20 euro / leden en vrienden van Nalandabodhi 15 euro)

* Koffie of thee vooraf aan de lezing zijn inbegrepen. Drankjes na afloop zijn voor eigen rekening.

 

Deze avond wordt georganiseerd door Nalandabodhi Nederland.