Terug naar programma

TEDxRotterdam | Head Off

Tue 4 October 2011
16:00Inschrijven nieuwsbrief

Op donderdag 13 oktober 2011 vindt de tweede TEDxRotterdam conferentie plaats in onze wereldhavenstad. In het kader van TEDxRotterdam worden er twee speciale side programma’s georganiseerd. In Arminius presenteert HEAD-OFF een programma vol korte lezingen van inspirerende sprekers die met hun visie en daden een belangrijke rol willen spelen in onze wereld van morgen. Professionals die allen binnen hun eigen vakgebied een inzicht kunnen geven op leiderschap in de toekomst.

TEDxRotterdam is een conferentie die mensen uit verschillende disciplines samenbrengt om kennis te delen, geïnspireerd te worden en hun netwerk te vergroten en is gelieerd aan de befaamde Amerikaanse TED- conferentie waar vernieuwers en leiders hun persoonlijke verhaal vertellen in 18 minuten. Bill Clinton, Michelle Obama, Bono, Bill Gates, Jamie Oliver en vele anderen hebben bij TED gesproken.

Na het succes in 2010 hebben de organisatoren dit jaar gekozen voor een nieuw concept dat de verbinding legt tussen leiders van de toekomst zoals laatstejaars Bachelor- en Masterstudenten en huidige leiders. Deze zijn afkomstig van verschillende stromingen, zoals bedrijfsleven, politiek, wetenschap, cultuur en maatschappelijke organisaties.

Het programma is volop in ontwikkeling. Via de site www.tedxrdam.nl of Facebook en Twitter kan iedereen de ontwikkelingen voorafgaand aan de tweede TEDxRotterdam volgen. De groots opgezette conferentie is gratis, mogelijk gemaakt door tientallen partners en vele professionele vrijwilligers.

De organisatie nodigt de uiteindelijke deelnemers uit op basis van hun motivatie en inspiratie. Overigens kunnen niet-deelnemers de conferentie ook volgen – online via de site, via social media en op diverse zogenaamde side-locaties bij universiteiten, hogescholen en bedrijven in Rotterdam en daarbuiten.

Houd de head off rotterdam facebook pagina in de gaten voor meer informatie over programma en sprekers! Maximaal worden 150 deelnemers toegelaten. Je kunt je aanmelden door een email met je contactgegevens te sturen naar head.off.rotterdam@gmail.com

Programma

16.25u aanvang programma HEAD OFF door moderator Jeroen Rienks

  • spreker 1 Gyz La Riviere, kunstenaar
  • spreker 2 Arjen van Klink, Rabobank
  • spreker 3 Jurjen Lengkeek, Dnamo
  • spreker 4 Niels Koldewijn, Fairground

17.30u pauze

  • Spreker 5 Martin Ooshoek, Herder
  • Spreker 6 Hans Abbink, Almende
  • Spreker 8 Martijn Boelhouwers, PwC
  • spreker 9 Bernard Holtrop, 4 Perspectives

19.00u borrel en live optreden Convoi Exceptional

21.00u einde HEAD OFF

Donderdag 13 oktober 2011 |16u – 21u | toegang gratis 

reserveren verplicht via head.off.rotterdam@gmail.com