Terug naar programma

SKVR Theaterschool speelt De Informanten

Mon 24 September 2007
16:00Inschrijven nieuwsbrief

Tweevoorstellingen: 16.00 uur (zaal open 15.30 uur)
20.30 uur (zaal open 20.00 uur)

Toegang: € 6,50
Reserveren via de SKVR: 010 436 13 66

DE INFORMANTEN
Gebaseerd op de roman Vriendin in Coma van Douglas Coupland.
Regie en bewerking door Stephan W. Zeedijk

Spelers: Christien Blanken, Thijs de Bruijne, Robbert Groeneveld, Otto de Vries, Ingrid de Boer, Gonca Karasu, Erik Kersten, Corrine van der Noll, Dimitry Patoir, Caroline Tintel en Vicky Verschoor
Productie: Annemarie van der Sterren Flyer en website: Erik Kersten

Voor meer informatie, bekijk de website: www.informanten.nl

De wereld is voorbij. Onze tijd begint.
‘Ik ben Joran, een geest. Ik bevind mij aan het Einde van de Wereld. Ja, de wereld is ten einde. Hij is er nog wel, maar hij is… afgelopen. Dust in the Wind. The End of the World as We Know It. Another Brick in the Wall.

Het klinkt spectaculair, maar dat is het niet. Het is er somber en stil en er hangt constant een geur in de lucht van brandende autobanden. Maar hoe ben ik hier terechtgekomen? En hoe lang moet ik hier blijven?

Om daar achter te komen moet u meer weten over mijn vrienden. Die zijn hier ook geweest – aan het Einde van de Wereld. Mijn vrienden die ouder werden terwijl ik eeuwig jong zou blijven. Anna, Lukas, Noa, Felix, Esther en Tobias. Lukas is de beste prater van de groep en dus is het begin voornamelijk zijn verhaal. Anna zou beter zijn geweest, maar zij was er in het begin niet echt bij. Cest la vie.

En aan het eind wordt het mijn verhaal. Maar daar komen we vanzelf. Lotsbestemming, daar werken we naar toe. Noodlot is voor losers. 3 2 1 NUL!’

Download al deze informatie hier.

De Informanten