Terug naar programma

Shirma Rouse Christmas Gospel Sessions

Sat 21 December 2019Inschrijven nieuwsbrief

Wegens het overweldigend succes van 2018 gaat Shirma Rouse ook dit jaar haar Christmas Gospel Sessions doen. Met haar Christmas Gospel Sessions zal zij haar passievolle sound ten gehore brengen. Waar zij ooit gestart is met zingen in de kerk maakt ze nu de cirkel rond. Een muzikale avond die je absoluut niet wilt missen.

 

Kerstarrangement : Shirma Rouse ism Around010 Events

In samenwerking met Around010 Events bieden we je een te gek kerstarrangement aan!

Op zaterdag 21 december laten wij je kennismaken met Rotterdam in kerstsferen. Wij nemen je mee tijdens ‘Rotterdam by Night’ waarna we aanschuiven bij Gastrobar Bij de Bruin voor een pré-kerstdiner. Hierna is het een klein stukje lopen naar het hoogtepunt van de avond; een prachtig gospelconcert afgewisseld met niemand minder dan Shirma Rouse, de enige Rotterdamse Souldiva! Shirma Rouse gaat na een succesvolle reeks in 2018 wederom terug naar haar muzikale roots. Met haar Christmas Gospel Sessions zal zij haar passievolle sound ten gehore brengen in de prachtige Arminiuskerk in Rotterdam.

Waar zij ooit gestart is met zingen in de kerk maakt ze nu de cirkel rond. Een muzikale avond die je absoluut niet wilt missen.

Beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

In het kort:

  • Kerstdiner incl 2 drankjes bij Bij de Bruin Gastrobar
  • Citywalk ‘Rotterdam by Night’
  • Voorstelling ‘Shirma’s Christmas Gospel Sessions’ in Arminius
  • Meet & greet met Shirma Rouse
  • 21 december van 17.00-22.30
  • All-in prijs van 79,95 per persoon

TICKETS