Terug naar programma

Rotterdam Kiest!: Debat over Werkgelegenheid

Mon 24 September 2007
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Let op: gezien de plotselinge en noodgedwongen maatregel wegens constructieschade de Kerkaal tijdelijk te sluiten is deze activiteit verplaatst naar Zaal de Unie, Mauritsweg 35, Rotterdam. Voor alle informatie rondom de tijdelijke sluiting van onze Kerkzaal het meest recente Nieuws van ARMINIUS. Programmering in de overige ruimtes zoals de Kerkenraadskamer gaat gewoon door!

Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 3,50 of gratis met bon uit NRC Handelsblad
Reserveren: rrkc@rrkc.nl of 010 433 35 34 (ma t/m vrij van 11.00 tot 17.00 uur)

Met: George van Gent (VVD); Mea van Ravesteyn-Kramer (D66); Alaattin Erdal (CDA); Arno Bonte (Groenlinks); Theo Cornelissen (SP); Marcel van Gent (Leefbaar Rotterdam) en vertegenwoordigers van PvdA en Stadspartij Rotterdam.
Moderator: Ruben Maes.

Rotterdam gaat in maart 2006 weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. De gemeenteraadsverkiezingen houden niet alleen de Rotterdamse gemoederen in beweging. Heel Nederland ziet er met spanning naar uit. Landelijke politici zien de ontwikkelingen in Rotterdam als een goede graadmeter voor die in de rest van Nederland. Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart 2006 organiseren de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur en NRC Handelsblad elke maand een debat. Onder leiding van gespreksleider Ruben Maes gaan lokale politici, wetenschappers, Tweede Kamerleden en Rotterdammers met elkaar in debat.
De reeks startte 29 november met een lijsttrekkersdebat waar een aantal debatonderwerpen naar voren is gekomen die voeding geven aan de komende debatten.

Zie ook: www.rrkc.nl voor de verslagen van de voorgaande debatten
En: www.nrc.nl