Terug naar programma

RAUW presents… Bonsai Panda

vr 29 april 2022
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Let op: Dit programma is verplaatst. Eerder gekochte kaarten blijven geldig. 

Welkom bij Club Bonsai! Op uitnodiging van RAUW (Jazz International Rotterdam) vult het Rotterdamse collectief Bonsai Panda op vrijdagavond 29 april Debatpodium Arminius met hun avontuurlijke ‘short term memory music’: compromisloze muziek met een flinke dosis improvisatie.

Bonsai Panda pakt groots uit met een aantal waanzinnige gasten en een hoop nieuwe muziek, en dat op de vooravond van International Jazz Day! De muziek van Bonsai Panda –het geesteskind van gitarist Jelle Roozenburg en trombonist Louk Boudesteijn – ademt vrijheid en neemt de luisteraar mee op een sonische ervaring. De Panda’s laten zich niet in een kooitje stoppen.

Speciaal voor Club Bonsai neemt Bonsai Panda een achtkoppig koor mee dat hun compositie ADEM zal uitvoeren, hun muzikale souvenir van de afgelopen twee jaar. Daarnaast presenteren ze nieuwe muziek, gecomponeerd in opdracht van de Week Van De Jazz én zal organist Matthijs van der Wilt het bombastische orgel van Arminius gaan bespelen.

Bonsai Panda en RAUW presenteren met Club Bonsai hun eigenzinnige take op een concertavond in een spannende en inspirerende omgeving. Zij dagen alle avontuurlijke luisteraars uit om dit samen te komen beleven.

 

“RAUW presents… Club Bonsai” is een samenwerking tussen Bonsai Panda, Jazz International Rotterdam en Debatpodium Arminius.