Terug naar programma

RAUW presents… Bonsai Panda

do 30 december 2021
20:00

entree
15 euro (ex. servicekosten)

Koop kaarten
Inschrijven nieuwsbrief

Om het jaar met een knal af te sluiten komt het Rotterdamse collectief Bonsai Panda op 30 december met een rugtas aan muzikaal vuurwerk naar Arminius in Rotterdam. Vuurwerkverbod of niet. En om het nog feestelijker te maken nemen ze voor dit avondvullende programma een aantal speciale gasten mee!

De muziek van Bonsai Panda – het geesteskind van gitarist Jelle Roozenburg en trombonist Louk Boudesteijn – is niet in een stijl te vatten. Van impro tot electro-beats, en van koormuziek tot rauwe blues. De panda’s doen het allemaal, met humor in hun donder en voetbalsjaaltjes om de nek.

Naast de vaste leden brengen ze speciaal voor dit eindejaarsconcert ook nog speciale gasten Yanna Pelser (viool/stem) en Jordi Carrasco Hjelm (contrabas/stem) mee, én zal kerkorganist Matthijs van der Wilt het bombastische orgel van Arminius gaan bespelen.

Deze wil je echt niet missen: kom het jaar afsluiten met Bonsai Panda!

Line-up:
Jelle Roozenburg (gitaar/synth) / Louk Boudesteijn (trombone/synth) / Romain Bly French (hoorn/trompet/euphonium) /Jimmi Jo Hueting (drums/stem) / Mete Erker (saxofoon/klarinet)

Special guests:
Yanna Pelser (viool/stem) / Jordi Carrasco Hjelm (contrabas/stem) / Matthijs Van Der Wilt (kerkorgel)

15 euro (ex. servicekosten)