Terug naar programma

Open dag UWZ

Tue 16 December 2008
15:00Inschrijven nieuwsbrief

OPEN DAG UWZ ROTTERDAM Sinds het najaar van 2004 is ARMINIUS een exclusieve samenwerking aangegaan met Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg Rotterdam (zie ook elders op deze website bij het onderdeel Verhuur). UWZ Rotterdam is een jonge onderneming, die op een actieve en betrokken manier de organisatie van uitvaarten verzorgt volgens de uitdrukkelijke wensen van een overledene en diens nabestaanden.

Deze individuele benadering in combinatie met de sfeervolle ambiance van ARMINIUS zorgen voor een bijzonder en vooral persoonlijk karakter van de uitvaart. UWZ Rotterdam verzorgt op zaterdag, 8 januari van 15.00 tot 20.00 uur een speciale Open Dag in ARMINIUS.

Belangstellenden kunnen tijdens deze open dag op een informele manier en binnen een rustige setting kennis maken met de persoonlijke service en benadering van UWZ Rotterdam.

Voor inlichtingen en/of informatie over deze Open Dag kunt u contact opnemen met UWZ Rotterdam via telefoonnummer 010 24 29 810 of via email: info@uwzrotterdam.nl

ARMINIUS podium voor kunst, cultuur en debat Museumpark 3 (in de Remonstrantse Kerk tegenover Museum Boijmans Van Beuningen) 3015 CB Rotterdam Een routebeschrijving vindt u elders op deze website bij het onderdeel Contact.