Terug naar programma

Ongehoord!? debatcursus – slotaflevering

Mon 24 September 2007
19:30


Inschrijven nieuwsbrief

Zevende en laatste aflevering: Hoe vang ik een rat? Debattrucs pareren?

Aanvang: 19.30 tot 23.00 uur

Kosten deelname: € 12,50 per avond.
Aanmelden:

via een e-mail naar info@arminius.nu o.v.v: naam, adres, telefoonnummer en de cursus(sen) van je keuze.
Je ontvangt dan z.s.m. een inschrijving van je inschrijving. Het cursusgeld kan op de avond(en) zelf voldaan en uitsluitend contant voldaan worden.

Debatteren is in!
Na het grote succes van het programma Het Lagerhuis zijn er op TV en radio veel debatprogramma’s. En in Rotterdam worden in steeds meer zalen debatten georganiseerd. Maar ook in het dagelijks leven zijn sociale vaardigheden belangrijk: op werk, school en privé worden mensen steeds meer beoordeeld op hun vermogen zich goed uit te drukken.

Debatteren is leuk!
Jongeren bestrijden elkaar tegenwoordig in zogenaamde MC Battles. Hierin gaat het erom om op veelal humoristische wijze elkaar de loef af te steken. Het is leuk om op speelse wijze met elkaar in gesprek te gaan. En er valt heel wat te ontdekken: er zijn heel veel leuke tips en trucs!

Debatteren kun je leren!
Iedereen kan profiteren van een korte introductie in de debatkunst. Daarom organiseert ARMINIUS dit najaar een cursusreeks debatteren. In zeven avonden wordt u de fijne kneepjes van het vak onder de knie gebracht. De cursusavonden zijn ook apart te bezoeken en zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud: er is namelijk geen specifieke voorkennis vereist.

Download hier het meest recente persbericht.

De cursussen worden gegeven door professionele trainers van Debat & Dialoog, de organisatie die ook verantwoordelijk was voor Het Lagerhuis

Persbericht Ongehoord!?_09112005