Terug naar programma

Ongehoord!? Debatcursus

Wed 26 November 2008



Inschrijven nieuwsbrief

Word je onverslaanbaar? Sterk argumenteren. Na het grote succes van het programma Het Lagerhuis zijn er op TV en radio veel debatprogramma’s. En in Rotterdam worden in steeds meer zalen debatten georganiseerd. Maar ook in het dagelijks leven zijn sociale vaardigheden steeds belangrijk: op werk, school en prive worden mensen steeds meer beoordeeld op hun vermogen zich goed uit te drukken.

Debatteren is leuk! Jongeren bestrijden elkaar tegenwoordig in zogenaamde MC Battles. Hierin gaat het erom om op veelal humoristische wijze elkaar de loef af te steken. Het is leuk om op speelse wijze met elkaar in gesprek te gaan. En er valt heel wat te ontdekken: er zijn heel veel leuke tips en trucs!

Debatteren kun je leren!Iedereen kan profiteren van een korte introductie in de debatkunst. Daarom organiseert ARMINIUS dit najaar een cursusreeks debatteren. In zeven avonden wordt u de fijne kneepjes van het vak onder de knie gebracht. De cursusavonden zijn ook apart te bezoeken en zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud: er is namelijk geen specifieke voorkennis vereist. De cursussen worden gegeven door professionele trainers van Debat & Dialoog.