Terug naar programma

ODR Concert: Grafschrift voor Anatole

Thu 3 May 2012
21:00Inschrijven nieuwsbrief

Een avond van een meeslepende schoonheid door het Doelen Ensemble! De teksten van de Franse dichter Stéphane Mallarmé staan centraal in deze kleinschalige muziektheatervoorstelling. De dood van zijn zoontje verwerkte Mallarmé in Tombeau d’Anatole (Graf voor Anatole). Gustav Mahler schreef eveneens zijn profetische Kindertoten-lieder enkele jaren voor de onverwachte dood van zijn dochtertje Maria Anna. Peter-Jan Wagemans, artistiek leider van het DoelenEnsemble, tekent voor de regie!

 

Credits

regie – Peter-Jan Wagemans
acteur – Stijn Westenend
bariton – Wiebe Pier Cnossen
ensemble – Doelen Ensemble
foto – Doelen Ensemble 

 

Dit is een productie van het Doelen Ensemble. Deze muziektheatervoorstelling wordt drie maal uitgevoerd. Dit klassieke concert over daadkracht start iedere avond om 21u en duurt tot 22u.  De zaal is open vanaf 19.30u.


Kaarten bestelt u via de website Operadagen Rotterdam bestellen

woensdag 30 mei | entree € 13,75 | RdamPas / CJP € 11,50

donderdag 31 mei | entree € 13,75 | RdamPas / CJP € 11,50

vrijdag 1 juni | entree € 13,75 | RdamPas / CJP € 11,50 

 

Operadagen Rotterdam 2012: Droom en Daad

Van vrijdag 25 mei tot en met zondag 3 juni 2012 staat Rotterdam geheel in het teken van opera en muziektheater. De 7e editie van Operadagen Rotterdam met als thema Droom en Daad vindt plaats op diverse locaties in Rotterdam. Internationale premières worden afgewisseld met kindervoorstellingen, eigen festivalproducties, opera op locatie, gratis brunchconcerten, huis- & kantoorconcerten en diverse community-projecten. Grote sterren schitteren naast jong talent van eigen bodem.