Terug naar programma

Motel Mozaique Festival 2019

Sat 20 April 2019Inschrijven nieuwsbrief

Ontdek tijdens Motel Mozaique Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam. Arminius is één van de locaties (op 20 april), het gehele festival is op 18, 19 en 20 april.

MOMO presenteert meer dan 100 concerten, performances, guided tours en expo’s van internationale en nationale artiesten. Het festival creëert met het programma een mozaiek aan stijlen, culturen en locaties. Duitse electronica, Turkse psych rock, Britse postpunk, new soul, neo-klassiek en Afrobeat; je kunt het allemaal verwachten tijdens het Paasweekend in ‘the coolest city of Europe’.

LINE-UP
Er wordt nog volop aan gewerkt, maar de line-up van alle locaties van MOMO Festival staat al als een huis: Altin Gün, Apparat Live, Black Midi, Fontaines D.C., Grandbrothers & Ensemble, Helado Negro, Lubomyr Melnyk, Melanie de Biasio, Nilüfer Yanya, Panda Bear, Rimon, Tourist en vele anderen zijn van de partij.

De kaartverkoop is in volle gang. Naast dagtickets en passe-partouts voor meerdere dagen zijn er dit jaar ook all-in packages, met overnachtingen in het futuristische CityHub Hotel, en extra voordelige
Friends Packages verkrijgbaar (6 halen, 5 betalen).

Kijk voor meer info & tickets op motelmozaique.nl/festival/

Dit programma wordt georganiseerd door Motel Mozaique Festival