Terug naar programma

MonumentenNacht Rotterdam: slapen in Arminius

Fri 13 September 2019Inschrijven nieuwsbrief

Tijdens de allereerste MonumentenNacht Rotterdam op vrijdag 13 september mogen 50 mensen overnachten in Arminius, de Jugendstilkerk in het culturele hart van de stad. Ze gaan voorafgaand mee op een sterke verhalentour door de binnenstad en vallen, eenmaal terug in de kerk, in slaap onder begeleiding van live muziek. Kom je slapen?

Historische kroegentocht met monumentale verhalen

Eerst ben je welkom bij de de Monumentenlezing op vrijdagavond, dé opening van de Open Monumentendagen Rotterdam. ( Inloop vanaf 19.30 uur). Daarna volgt er een tour met sterke verhalen langs de Rotterdamse uitgaansplekken van vroeger tot nu. Van de jazzcafés van weleer op de Oude Binnenweg en het voormalige Nighttown op de West-Kruiskade tot de roemruchte plekken rond de Coolsingel: geen plek blijft onbesproken. Eenmaal terug in Arminius liggen de luchtbedden klaar en val je onder begeleiding van een live slaapmuziek in een hemelse slaap. 
‘s Ochtends ontwaken met de zonnestralen die schijnen door de imposante glas in lood ramen? Genieten van een croissantje pal onder de kansel? Voor 50 bezoekers van de Open Monumentendagen wordt het realiteit!

Aanmelden kan hier

De overnachting is inclusief:

  • Monumentenlezing
  • Sterke verhalen-tour langs Rotterdamse plekken van plezier
  • Drankje
  • Ontbijt
  • Plezier

De overnachting is exclusief

  • Luchtbed en slaapzak: die neem je zelf mee.

Deel jouw verhaal!

OMD zoud het leuk vinden te horen waarom zou je in Arminius zou willen slapen (niet verplicht). Ze zijn ook benieuwd naar andere mooie verhalen over Rotterdamse monumenten.

Je verhaal mailen mag ook: info@omdrotterdam.nl