Terug naar programma

MODE MARCHÉ: Shop till you drop!

Thu 3 November 2011
12:00Inschrijven nieuwsbrief

De meest creatieve stock sample sale van Nederland vindt weer plaats! Mode Marché heeft het begrip stock sample sale een nieuwe, maar stijlvolle impuls gegeven: supershopping voor leuke prijzen bij Nederlands mode talent. Deze keer geen supershopping op één locatie, maar op twee! Niet alleen in Arminius maar ook in Museum Boijmans Van Beuningen!

Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland. Dit bruisende publieksevenement heeft een laag- drempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge en gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Mode Marché streeft er naar topstukken te bieden voor topprijzen.

Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een unieke mix van meer dan 50 nieuwe talenten en gevestigde namen die door de organisatie met veel zorg is samengesteld; niet op een catwalk of achter glas, deze ontwerpen kun jij gewoon mee naar huis nemen!

Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Naast vaste deelnemers als Daisy Kroon, Mada van Gaans, Madé, Vlieger & Vandam, Charlotte Wooning, Martine Viergever en VanDijk zijn er ook vele nieuwkomers als: The Furansu, Hartog & Henneman, Les Néréides, Dante 6 en Sketch! Niet alleen voor de vrouwelijke mode fans, ook Monsieur Mode Marché zal deze editie nog meer keuze bieden voor de man bij onder andere Jeroen van Tuyl, Herschel Supply, l’École National, Non by Kim, Gorilli Concept Store en Supreme Being.

Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben, is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Bovendien maken VIP Shoppers kans op één van de Supergoeie Goodiebags vol met designer items!

MODE MARCHÉ 9.5 | ZATERDAG 12 NOVEMBER 2011 | 12u – 17u

12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, € 7,50 VVK bij SHPPR Rotterdam
13:00u tot 17:00u toegang € 2,00 aan de deur