Terug naar programma

Local Heroes: Poitics Politics

Tue 16 December 2008
17:00Inschrijven nieuwsbrief

Local Heroes in ARMINIUS. Opnamen voor het muzikale televisieprogramma voor de Rotterdamse muziek scene. Aanvang: 17.00 uur tot 19.30 uur Toegang: gratis. localheroestv.com. Met onvervalst Rotterdams talent: Politics Politics: zo democratisch dat ze zelfs over deze bio 34 moties bij elkaar hebben ingediend, maar verre van een politieke partij. Politics maakt gewoon liedjes.

Liedjes die alle kanten op kunnen, dat wel. Muzikaal zitten deze muzikanten elkaar graag dwars: nu serieus, dan weer melig, om dan toch weer de gevoelige snaar te raken. Om uiteindelijk via vette stadionrock toch, onvermijdelijk, op hun eigen geluid uit te komen. Het resulteerde meteen al bij hun derde optreden een eervolle tweede plek op tijdens PapPop (Little Cave, Rotterdam). Het vermelden waard.

De vier leden van Politics speelden in meerdere bandjes, al dan niet samen. Onder de namen DL Bucket en Stuttgart zijn eerder een EP en Split-single uitgebracht op Laterax Recordings (Rotterdam). Nu is dus een eigen Politics EP in de maak, die in de loop van 2005 het licht zal zien. www.laterax.com/politics Helaas gaat het voor deze middag eerder aangekondigde optreden van Monsieur Dubois niet door.

Het team van Local Heroes werkt hard aan vervanging. Binnenkort meer hierover op deze website en, uiteraard, de Local Heroes website.