Terug naar programma

Lijsttrekkersdebat Provinciale Statenverkiezingen

Tue 19 March 2019Inschrijven nieuwsbrief

Op 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Heb je stiekem geen idee  waar je dan eigenlijk voor stemt? Of weet je dat wel maar ben je benieuwd naar de hete hangijzers die de komende vier jaar de provinciale agenda gaan bepalen? Wil je de lijsttrekkers van de  grootste partijen leren kennen en ben je nieuwsgierig naar hun politieke toekomstplannen? Of wil je gewoon graag horen waarom je als Rotterdammer  op 20 maart überhaupt naar de stembus zou moeten? Dan is dit de avond waar je moet zijn!

We beginnen met een verhaal van columniste Tara Lewis, die speciaal voor deze editie van Draad op onderzoek uitging naar het wie, wat waar en waarom van de Provinciale Statenverkiezingen.
Daarna gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat en kun je hen uiteraard het hemd van het lijf vragen tijdens de ‘derde’ helft (aan de bar).

Te gast: Adri Bom-Lemstra (lijsttrekker CDA Zuid-Holland), Ria Oosterop (lijsttrekker D66 Zuid-Holland), Lies van Aelst (lijsttrekker SP Zuid-Holland), Berend Potjer (lijsttrekker GroenLinks Zuid-Holland), Anne Koning (lijsttrekker PvdA Zuid-Holland) en Jeannette Baljeu (nr. 2 VVD Zuid-Holland).

Gespreksleiding: Francisco van Jole

Dit programma wordt georganiseerd door LOKAAL en Arminius.