Terug naar programma

Leren debatteren (1) SUCCESVOL PRESENTEREN

Fri 21 September 2007
19:30Inschrijven nieuwsbrief

Arminius start opnieuw met debattrainingen. Debatteren kent u van de verkiezingstijd en misschien ook van programma’s als het Lagerhuis. Debat is echter meer.

Op een overtuigende manier communiceren en in staat zijn om kritiek te pareren zijn vaardigheden die voor veel mensen onontbeerlijk zijn voor het functioneren in de dagelijkse praktijk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vergaderingen waar u uw standpunt moet laten gelden. Of een presentatie waarbij u uw publiek in een spervuur van vragen ergens van moet overtuigen of een discussie in de privésfeer. Het debat is het ideale middel om deze en tal van andere vaardigheden te ontwikkelen.

De training is zeer interactief en kent een goede theoretische onderbouwing. U krijgt les van ervaren debaters in een ongedwongen omgeving.

Na afloop van de training bent u in staat op een goede en gestructureerde wijze uw standpunt te beargumenteren. Daarnaast kunt u in zeer korte tijd over een willekeurig onderwerp een presentatie geven met de daarbij behorende argumenten. Ook op het vlak van improviseren en anderen overtuigen zullen uw vaardigheden drastisch verbeteren.

De eerste serie van vier avonden vindt plaats op 2, 9, 16 en 23 oktober 2006. Deelname inclusief een hapje en een drankje kost u slechts €15 per persoon.

U kunt zich aanmelden via info@arminius.nu

2 oktober: Succesvol presenteren
Hoe komen we over op anderen? Welk effect heeft ons veelal onbewuste gedrag op onze relaties, zowel privé als zakelijk? Om daar zicht op te krijgen zouden we het die anderen eigenlijk moeten vragen. Maar deze vraag wordt in de praktijk zelden gesteld.

Het opbouwen van een goede presentatie vergt voor veel mensen bloed, zweet en tranen en bovenal vaak erg veel tijd. Gedurende deze workshop wordt gekeken naar de manieren van presenteren en gaan de trainers in op het snel en adequat opbouwen van een presentatie.

Maar als een presentatie is opgebouwd moet deze uiteraard nog gegeven worden. Ook hiervoor hebben onze trainers voldoende theorie en pittige oefeningen in petto. U wordt stap voor stap meegenomen om aan het einde in staat te zijn op een verbluffende en adequate manier een schitterende presentatie te geven!