Terug naar programma

Jandino Asporaat

Wed 13 January 2016Inschrijven nieuwsbrief

Bekijk de uitzending terug op Open Rotterdam: deel 1 & deel 2.

Van Zwijndrecht tot Boekelo, van Hilversum tot Barendrecht, heel Nederland  ligt  aan zijn voeten: Jandino Asporaat. In de eerste Rotterdam Viert De Stad! Collegetour krijg je eindelijk de kans om multitalent Jandino het hemd van het lijf te vragen! Over zijn liefde voor Rotterdam, zijn dromen voor de toekomst en smakelijke verhalen uit het verleden.

Op zijn 11e van Curacao naar Rotterdam gekomen, is hij inmiddels als cabaretier en presentator niet meer weg te denken van de televisie, het podium en het witte doek. Programma’s als De Dino Show, Alles mag op vrijdag, verschillende theatershows en zijn eerste eigen speelfilm Bon Bini Holland, deze Rotterdammer verrast vriend en vijand met zijn veelzijdigheid.

De Rotterdam Viert De Stad! College Tour is een serie van zes vraaggesprekken onder leiding van Ernest van der Kwast waarin Rotterdammers de kans krijgen in gesprek te gaan met gezichtsbepalers van de stad over verleden, heden en toekomst van Rotterdam.

Let op locatie: Kunsthal Rotterdam

Dit programma is onderdeel van Rotterdam viert de stad! Bekijk hier het complete programma van Rotterdam viert de stad! College Tour wordt georganiseerd door Arminius.