Ik was hier – Nalatenschap

Arminius is aangesloten bij Ik was hier. Het unieke initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie. Op ikwashier010.nl vind je meer informatie over dit initiatief, nalaten en de aangesloten instellingen. 

Nalatenschappen zijn van grote waarde voor Arminius. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe makers aan te trekken, bijzondere opdrachten te verstrekken, een specifiek onderwijsproject te ontwikkelen of nieuw publiek te bereiken. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een nalatenschap aan Arminius? Neem gerust contact op, we vertellen je er graag meer over.

Op de website ikwashier010.nl vind je meer informatie over nalaten aan kunst en cultuur in Rotterdam en bijvoorbeeld een handig stappenplan over wat je moet doen om een nalatenschap te regelen. Ook vind je hier alle bij Ik was hier aangesloten instellingen.

Debatpodium Arminius
010 4363800
info@arminius.nl