Home Academy

 

 

 

 

 

Arminius organiseerde in 2020 enkele hoorcolleges met Home Academy, zoals over Amerika in de 21ste eeuw door Maarten van Rossem. Home Academy is een uitgeverij van hoorcolleges voor thuis en onderweg. Het aanbod van Home Academy bestaat uit meer dan 200 hoorcolleges op het gebied van geschiedenis, filosofie, religie, literatuur, natuurwetenschappen, muziek en nog veel meer.
Met de Home Academy Club kunnen gebruikers onbeperkt hoorcolleges luisteren, waar en wanneer ze willen, met een app voor mobiel en tablet.

Als bezoeker van Arminius kunt u één maand gratis gebruik maken van de Home Academy Club middels een speciale actiecode. Het gratis lidmaatschap loopt na een maand vanzelf af en u zit nergens aan vast.
Voor het activeren van het lidmaatschap, klik hier. U kiest bij het lid worden voor de optie “Clublid met code” en vult daar de volgende code in: 1-ARMINIUS21
Deze code is te activeren op ieder gewenst moment vóór 31 december 2021.

Voor uw gemak vindt u hier nog een handige instructie voor het verzilveren van de code en de werking van de Home Academy Club met de app voor mobiel en tablet: