Terug naar programma

Het Rotterdamse Boekenbal: Ohlala, tickets ook aan de deur!

Fri 31 March 2017Inschrijven nieuwsbrief

Op 31 maart 2017 is het weer tijd voor het enige echte Rotterdamse Boekenbal. Deze tweede editie staat helemaal in het teken van het thema van de Boekenweek: Verboden Vruchten en belooft een avond te worden waarop schrijvers en lezers zich verzamelen in een wervelend feest met rafelige randjes.

Om 20:30 uur trapt The Jerry Hormone Ego Trip af en is schrijver van het Boekenweekgeschenk 2017 Herman Koch van de partij voor een uitgebreid interview. De nieuwe Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin geeft acte de présence, Lize Spit, Ernest van der Kwast en Daphne Huisden verrassen het publiek met spannende literaire bijdragen en Elfie Tromp en Ibrahim R. Ineke presenteren hun speciaal voor deze avond geschreven Rotterdamse Boekenweekgeschenk. De presentatie is in handen van niemand minder dan Wilfried de Jong.

De Bloesembar schenkt op het bal goddelijke cocktails met de smaak van wilde bloemen, bladeren en zaden en van de Leeszaal mag je stiekem ‘Verboden Boeken’ lezen en zelfs mee naar huis nemen… We eindigen natuurlijk met een dansje op verboden plaatjes van de dj. Als dat geen spannende avond wordt, weten wij het ook niet meer!

De entreeprijs is inclusief het Rotterdamse Boekenweekgeschenk.

Het Rotterdamse Boekenbal wordt georganiseerd door Arminius en Boekhandel v/h Van Gennep . Met dank aan J.E. Jurriaanse Stichting, Elise Mathilde Fonds, Gemeente Rotterdam, Studio Kers, Passionate Bulkboek en Poetry International Rotterdam.