Terug naar programma

Heather Nova – an intimate acoustic evening

Sat 4 August 2018Inschrijven nieuwsbrief

Heather Nova keert terug naar Rotterdam voor een speciale akoestische set in Arminius. Nova heeft in de jaren negentig een iconische status geworven met prachtalbums als ‘Oyster’ and ‘Siren’. Kenmerkend in haar loopbaan zijn die kraakheldere stem, spannende arrangementen (Nova begon als visuele kunstenaar en schrijfster van filmmuziek) en veelzijdigheid. College rock, folk, country en donkere pop passen feilloos in haar brede vocabulaire.

Nova, geboren in Bermuda en woonachtig in Londen, heeft nu een rijk repertoire om uit te putten, met hits als ‘Walk This World’ en ‘London Rain’. Nooit heeft de songwriter echter de illusie gehad te teren op haar nineties sterrendom. Heather Nova blijft lang na haar mainstream-succes geweldige albums uitbrengen, van de exotische popplaat ‘300 Days At Sea’ tot aan het americana-achtige ‘The Way It Feels’.

Vanavond kunnen we naast de oude liedjes ook nieuw werk verwachten. Voor devoten en nieuwkomers alom dus een ideale gelegenheid om Heather Nova opnieuw te leren kennen.

Engelse singer-songwriter in akoestische setting
Deuren open: 19:30. Aanvang: 20:30

Deze show wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Arminius. Dit is een concert met staan- en zitplaatsen.