Terug naar programma

Grand opening KALOS

Fri 21 September 2007
20:00


Inschrijven nieuwsbrief

Op 20 oktober zal de lancering van kalosonline.nl gevierd worden met een Grand Opening inclusief champagne in het Rotterdams denkcafé welke maandelijks plaatsvindt in Arminius. Op deze opening zullen verschillende filosofen zoals Huib Schwab (Eurolab), Erno Eskens (Filosofie Magazine), René Gudé (directeur Internationale school voor de wijsbegeerte), Awee Prins (hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam) en Tim De Mey (Universiteit van Gent) spreken. De opening begint om 20:00 uur

Wat is Kalos?
Kalos is de webkrant voor jonge filosofen waar artikelen, columns, reportages en interviews met een filosofische diepgang worden gepubliceerd.

Voor wie is Kalos?
-Jongeren (16 – 28) die simpelweg interesse hebben in filosofie maar het niet studeren; Kalos biedt toegang voor hen tot de filosofie en stimuleert ook hen tot filosofisch denken en het lezen van filosofische artikelen.
-Middelbare scholieren die filosofie in hun pakket hebben: Kalos biedt verdieping in de lesstof, de mogelijkheid erover te discussiëren en prikkelt tot verder lezen.
-Filosofiestudenten; Kalos biedt voor hen een plek om te publiceren, verdieping te vinden en zich te mengen in verschillende filosofische gesprekken en debatten.
-Hoogleraren en gevestigde filosofen.

Wat wil Kalos?
Kalos wil een podium vormen voor jonge filosofen. Iedereen kan een artikel indienen voor Kalos en als het aan de kwaliteitseisen voldoet wordt het gepubliceerd. Bovendien zorgt een vaste redactie ervoor dat er altijd interessante stukken te lezen zijn. Op de fora kan gediscussieerd worden over bijvoorbeeld de lesstof, de gepubliceerde artikelen of simpelweg een goede filosofische vraag. Doe mee aan het nationaal filosofisch debat en kom na de opening naar kalosonline.nl!

Aanvang: 20.00 uur
Toegang gratis

Persbericht Kalos