Terug naar programma

Fundraising Danceparty Fly and Sky

ma 24 juni 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Stichting Hoogvliegers vliegt met chronisch en terminaal zieke kinderen, deze kinderen zijn dan voor één dag piloot! Zij vliegen met kinderen, het hele jaar door, vanaf elk vliegveld in Nederland. Beroepsvliegers en piloten stellen hun vrije tijd, helikopter en vliegtuig daarvoor beschikbaar. De kinderen worden thuis opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Daar beleven ze met brandweer, politie, stoere vrachtwagens, auto’s maar vooral met helikopters en vliegtuigen een geweldig avontuur.

De Fundraising Danceparty Fly & Sky is een initiatief van Branch of Quota International Rotterdam. Dit initiatief brengt vrouwelijke professionals bijeen die zelfstandig een beroep uitoefenen en vrouwen die een functie bekleden in een bedrijf, organisatie of overheidsinstelling. Sinds de oprichting heeft BQIR vele serviceprojecten gerealiseerd. Deze projecten betroffen thuislozen, tienermoeders, geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte kinderen, kindertehuizen, kankerpatiënten, aidspatiënten, ex-gevangenen en mensen die aan de rand van het bestaansminimum leven.

Stichting Hoogvliegers heeft in 2009 duizend chronisch en terminaal zieke kinderen laten vliegen. Branch of Quota International Rotterdam wil dit aantal kinderen met uw hulp voor 2010 verdubbelen.

Sla dus twee vliegen in één klap! Als u wilt bijdragen aan een geweldige ‘high in the sky’ ervaring voor chronisch en terminaal zieke kinderen én zelf ook een geweldige dansavond wil beleven met geweldige muziek, kom dan naar deze Fundraising Danceparty Fly & Sky! De totale opbrengst van de kaartverkoop en veiling gaat uiteraard naar Stichting Hoogvliegers.

Programma
20.30: aanvang danceparty Fly & Sky
22.00: veiling en trekking winnend lot onder toeziend oog van een extravagante veilingmeester
22.30: swingen op de muziek van DJ Mike van de band Alderliefste
01.30 uur: einde danceparty Fly & Sky

Entree: € 35,– p.p. inclusief welkomstdrankje en lot voor de loterij
Dresscode: white, iedereen komt in het wit. Jij ook?

vrijdag 12 februari 2010 / 20.30u / € 35