Terug naar programma

First lady night?

Tue 8 November 2016Inschrijven nieuwsbrief

Presentator Francisco van Jole nodigt je uit voor deze spannende, theatrale avond rond de Amerikaanse Verkiezingen met een directe link naar alle polls, tussenstanden en beschouwingen. We spelen de Grote Verkiezingsquiz, fantaseren over de toekomst van Amerika en zijn tanende invloed op het wereldtoneel.

Speciaal voor deze avond schrijven Arnon Grunberg en Tom Lanoye teksten die Theatergroep Wunderbaum zal spelen. Opiniepeiler Maurice de Hond, journalist Jan Kuitenbrouwer en theatermaker Laura van Dolron zullen hun inzichten en gedachten met je delen.

Bereid je voor op een afwisselende show vol messcherpe scènes, interviews, teksten en muzikale intermezzo’s.

De volgende ochtend ben je van harte welkom bij een heerlijk American Breakfast.
Als afsluiter van het verkiezingsprogramma kun je aanschuiven bij het Amerikaans ontbijt, want na een korte nacht gaat een
pancake er altijd wel in. Natuurlijk mag de overwinningstoespraak van de nieuwe president hierbij niet ontbreken. Bekijk hier het hele verkiezingsprogramma.

locatie: Rotterdamse Schouwburg, Robeco Kleine Zaal

De ‘First Lady Night?’ wordt georganiseerd door de Rotterdamse Schouwburg en Arminius.

 

* Misschien ook interessant:  Studium Generale organiseert op op 8 november Studio Erasmus met o.a. ‘De opkomst van de Boze Blanke Man – door prof. dr. Henri Beunders (ISS/EUR)’. Kijk hier voor meer info.