Terug naar programma

Een spoedcursus vernieuwend denken

Fri 19 June 2015Inschrijven nieuwsbrief

Dwarsdenkers zijn onmisbaar in onze samenleving. Ze houden ons scherp, zijn de motor voor vernieuwing en brengen lucht in vastgeroeste denkbeelden. De afgelopen maanden interviewden Marco Visscher en Inge Janse voor radio Open Rotterdam een reeks interessante Rotterdamse dwarsdenkers. Kerncentrales in de stad, focussen op kolonisatie van de ruimte of het afschaffen van de overheid? Maak kennis met radicaal nieuwe visies op de wereld en leer hoe je zelf een geniale dwarsdenker kunt worden.

Heb je zelf ook een radicaal nieuw idee? Klim op de zeepkist en pitch het in 1 minuut! Aanmelding via aanmelden@arminius.nu.

Met o.a. een column van Vincent Cardinaal, een minicollege door hoogleraar André Klukhuhn, een spoedcursus dwarsdenken met out-of-the-box-expert Floris Koot, en een meet & greet met de volgende dwarsdenkers: libertarier Leendert de Rijke, socialist Will Wroth en vooruitgangsoptimist Simon Rozendaal. De avond wordt afgesloten door een dj met dwarse plaatjes.

Gespreksleiding: Marco Visscher en Inge Janse

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Deze avond is een samenwerking van Arminius, Vers Beton en Tegengeluid.