Terug naar programma

DRAAD special: Verkiezingsshow met de Kiesmannen

do 25 februari 2021
20:00Inschrijven nieuwsbrief

KOOP HIER EEN TERUGKIJKTICKET

Je ontvangt daarna de link naar de video in je mailbox (in de mail bij het ticket). 

In de laatste weken voor de Tweede Kamerverkiezingen toeren de Kiesmannen virtueel door het land hun interactieve, online Verkiezingsshow!

2020 was een onstuimig jaar: de wereld werd overvallen door een ongekende pandemie, geteisterd door een economische crisis en in de ban van de wereldwijde protest movement #BlackLivesMatter. Op 17 maart 2021 mogen we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen om een keuze te maken voor de toekomst van ons land. Maar zien we de bomen door het bos nog wel?!

Wat is er gebeurd de afgelopen vier jaar? Wat vinden de verschillende partijen op het gebied van corona-beleid, economie, zorg, huisvesting en klimaat? En krijgen we dit keer eindelijk een vrouwelijke premier?

Tijdens deze online verkiezingsshow show vol satire, inhoudelijke analyse, muziek en interactie loodsen de Kiesmannen jou door het Haagse moeras. Zodat jij na de show precies weet wat jij moet gaan stemmen op 17 maart.

De Kiesmannen zijn drie politiek theatermakers (Jochem Jordaan, Floris Rijssenbeek en Dylan Ahern) die aan de wieg stonden van verschillende politieke shows, campagnes en podcasts. Ze stonden eerder in o.a. een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen, Stadsgehoorzaal Leiden, en in verschillende theaters in Europa.

Deze avond wordt georganiseerd door Arminius, stichting LOKAAL en Studium Generale EUR.

Livestreamlink
Dit programma is alleen online te volgen. Nadat je een ticket gekocht hebt, ontvang je automatisch een ticket-mail van Stager met daarin de link naar de livestream. Niet ontvangen? Check je spambox en/of controleer je andere mailboxen (mogelijk staat er in jouw Stager-account een ander mailadres van jou opgeslagen). Mail anders naar publiciteit@arminius.nl.