Terug naar programma

DeWolff

Sun 18 December 2016Inschrijven nieuwsbrief

Wie DeWolff eens live heeft mogen bewonderen, beseft dat het muzikale erfgoed van Deep Purple, The Doors en The Allman Brothers in hele goeie handen is. De gebroeders Pablo en Luka van der Poel genereren met orgelvreter Robin Piso een hals-over-kop muziekspektakel dat het woord weergaloos tenminste recht doet.

De voetnoten spreken voor zich. DeWolff heeft intussen zes platen in slechts acht jaar tijd uitgebracht. Zo’n beetje iedere festivalweide en clubzaal is weleens een keertje door dat razende jamgeweld met de grond gelijk gemaakt.

De drie begin-twintigers zijn qua leeftijd in het stadium beland waarin de meeste bands pas net beginnen. Geen jonge honden meer, maar doorgewinterde doch héle hongerige wolven. Wolven die almaar gezegend zijn met een oneindige voorraad kinetische energie. Vroeg geleerd is oud gedaan. De beste liveband van Nederland? You betcha! Klinkt als: Deep Purple, The Allman Brothers, The Black Keys.

Voor de allereerste keer organiseren we een los concert in Arminius, en met deze locatie als decor belooft het een wel heel bijzonder optreden te worden.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts i.s.m. Arminius.

YouTube facebookevent