Terug naar programma

Debatdate #2: niet alleen voor singles

do 8 juli 2021
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Na het succes van de eerste editie volgt 8 juli een nieuwe Debatdate, een avond waarop je uit je bubbel breekt, nieuwe mensen ontmoet en gegarandeerd een gesprek met inhoud hebt. Bezoekers van Debatdate worden laagdrempelig aan elkaar gekoppeld voor korte debatsessies over het actuele thema van die avond.

Zonder wrijving geen glans, dus debathosts Tara Lewis. Wij zorgen ervoor dat je aan tafel zit met iemand van wie je van mening of visie verschilt. Het gesprek kan desgewenst met prikkelende vragen op weg worden geholpen. Wil het echt niet op gang komen? Geen zorgen, na een kwartier heb je alweer een nieuwe gesprekspartner als je dat wilt. Smaakt het naar meer? Tijdens de borrel na afloop kun je zolang doorpraten als je wilt. Tussendoor even pauze? Bij barman Barend kun je aanschuiven voor een cocktail.

Het doel van Debatdate is ontmoeting en gesprek, dus iedereen is welkom.

Meedoen?
Het programma is gratis, maar een (gratis) ticket reserveren/downloaden is verplicht. Je ontvangt een aantal dagen voor de Debatdate een korte vragenlijst om je aan een goede gesprekspartner te kunnen koppelen. Voor een tweede keer deelnemen kan!

Dit programma wordt georganiseerd door Arminius.