Terug naar programma

Debatdate #4

vr 24 september 2021
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Na het succes van de eerdere edities volgt een nieuwe Debatdate, een avond waarop je uit je bubbel breekt, nieuwe mensen ontmoet en gegarandeerd een gesprek met inhoud hebt. Bezoekers van Debatdate worden laagdrempelig aan elkaar gekoppeld voor korte debatsessies over het actuele thema van die avond.

Zonder wrijving geen glans. Debathost Lauren Verbrugh zorgt ervoor dat je aan tafel zit met iemand van wie je van mening of visie verschilt. Het gesprek kan desgewenst met prikkelende vragen op weg worden geholpen. Wil het echt niet op gang komen? Geen zorgen, na een kwartier heb je alweer een nieuwe gesprekspartner als je dat wilt. Smaakt het naar meer? Tijdens de borrel na afloop kun je zolang doorpraten als je wilt. Tussendoor even pauze? Bij de barman kun je aanschuiven voor een cocktail.

Het doel van Debatdate is ontmoeting en gesprek, dus iedereen is welkom.

Meedoen?
Het programma is gratis, maar een (gratis) ticket reserveren/downloaden is verplicht. Je ontvangt een aantal dagen (tot een dag) voor de Debatdate de gespreksonderwerpen per mail. Voor een tweede, derde of vierde keer deelnemen kan!

Dit programma wordt georganiseerd door Arminius.

Foto: Florine van Rees