Terug naar programma

Debat: Ik tweet dus ik ben

di 16 juli 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Social Media. Internationaal georiënteerde websites als youtube.com, wikipedia.org, myspace.com en twitter.com zijn al geruime tijd doorgedrongen tot het grote publiek. Deze zogenoemde ‘Social Media’ zijn enthousiast omarmd door het bedrijfsleven als marketinginstrument. De wisselwerking tussen social media en het culturele leven, met inbegrip van de ontwerpwereld, komt deze avond royaal aan bod.

Moderator Lucas Verweij daagt wetenschappers, designers en journalisten op het podium en in de zaal uit om zich openhartig uit te laten over hun inzichten.

Verwacht worden: Florian Cramer van Piet Zwart Instituut, Edial Dekker van Bright Magazine, Nicole Sanberg, IN10 Communicatie, Bianca Spierenburg van Studio Polkadot en het essay is geschreven door Robin van den Akker, promovendus wijsbegeerte aan de Erasmus Universiteit.

Het Designplatform Rotterdam organiseert deze avond in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Willem de Kooning Academie, Piet Zwart Instituut en het Graphic Design Museum.

Als belangstellende kunt u van tevoren vanaf 18.30 uur een hapje mee-eten als u zich registreert of reeds geregistreerd bent op de website van het Designplatform Rotterdam: www.dpfr.nl
 

Maandag 14 december 2009 / 20:00 uur / toegang gratis